Rezervace a ceny

1. Datum
2. Kapacita
Věk dětí:
3. Parkování v areálu hotelu
Hotel BrnoHotel Brno parkováníapartmány Brnorestaurace BrnoKongresové centrumFitness BrnoWellness BrnoSauna Brno

Hodnocení od našich hostů

Céline  
Très bon hôtel qualité / prix , personnel à la réception très accueillants et gentils. Excellent petit déjeuner . Transport gratuit pour aller au centre ville en soirée , très bonne idée . Chambre très propre et confortable mais peu meublée.
5.10.2019
sergio  
*****
3.10.2019
Blaha  
Se službami tohoto hotelu jsme byli velice spokojeni. Pokoje čisté, prostorné, stejně tak postele. Snídaně snesla nejvyšší nejvyšší razítko kvality. Děkujeme byli jsme velmi spokojeni. Snad jen okolí hotelu ??? - ale za to hotel nemůže, koho město nastěhuje do okolních domů.
2.10.2019
Mgr. Miroslava  
Jsem maximálně spokojená se službami tohoto hotelu, recepční jsou výjimečné a velmi milé. Hotel doporučuji všem, kteří hledají nadstandardní ubytování, milý personál, dobré jídlo a výborné parkování.
26.9.2019
Marek  
Hotelové ubytovanie, strava a personál - bez pripomienok. Jediné čo mi vadilo bolo platenie parkovného, pre hotelového hosťa by to malo byť už zahrnuté v cene ubytovania.
19.9.2019
Chlad  
S ubytováním v hotelu jsme byli velmi spokojeni,do hotelu nás odvezl hotelový taxík,protože jsme přijeli vlakem,ale zjistili jsme,že ani tramvaj není daleko od hotelu,personál byl milý a do centra se dá pěšky asi 10min.Takže spokojenost.
9.9.2019
Lena  
We enjoyed our stay. Your staff was friendly, knowledgeable and courteous. We would definitely stay at your hotel again and would recommend you to others
7.9.2019
Ghazi  
Superbe
1.9.2019
Pavel  
Dobrý den,byli jsme velmi spokojeni s ubytováním,velký a příjemně zařízený apartmán,milý personál,hotelové taxi dokonalé.Mohu jen doporučit.
29.8.2019
Juraj  
Hotel vrelo odporucam. Izby velke priestranne ciste.Urcite sa este vratime.
21.8.2019
Pleasant stay.
8.8.2019
Dušan  
Veľmi príjemné prekvapený nie len so službami hotelu ale aj interiérom. Príjem v recepcii bol naozaj milý a ochotný. Služby na vysokej úrovni. Bazén dostačujúci a pre deti úplne vyhovujúci. Určite do budúcnosti budeme využívať služby hotela a tak isto ho doporučujeme aj ostatným.
21.7.2019
Miloslav  
Dobrý den Ve vašem hotelu se nám velmi líbilo,vybavení plně splnilo naše očekávání a personál byl velmi ochotný a vstřícný.Také jsme byli maximálně spokojeni s kuchyní a obsluhou vaší restaurace Stará tkalcovna.
14.7.2019
Petr  
Až na tu lokalitu ve které se hotel nachází musím velice pochválit. Skvělé služby, velmi čisté ubytování, velmi profesionální přístup personálu.¨ Mohu vřele doporučit.
10.7.2019
Lubka  
Dakujeme za krasny pobyt...spokojni, zvlast dakujeme upratovackam, dokonala cistota, jedine co vytknut...trochu obmienat ranajky, a zial boli sme prekvapeny stvrtou v ktorej sa hotel nachadza, ale nastastie ziadnu negativnu skusenost nemame...
9.7.2019
Byli jsme s pobytem velice spokojeni. Chyběla snad jen klimatizace a trochu klidu v noci na ulici. Markovičová
4.7.2019
Oksana  
Hotel doporučujeme.Vše bylo naprosto v pořádku.Prijemny personál a hezký pokoje.
3.7.2019
Eliška  
útulné ubytování, dobrá restaurace, výhoda parkování ve dvoře děkuji za pěkný pobyt
25.6.2019
Eva  
Výborná poloha, pekné a čisté ubytovanie a priestory hotela, chutná strava. Pre krátky pobyt sme nestihli využiť všetko, čo hotel ponúka. Odporúčam!
19.6.2019
Lenka  
S hotelem jsme byli maximálně spokojení, využili jsme i nabízené noční taxi. Rozhodně mohu doporučit, nevadila nám ani vytýkaná lokalita. Naopak, blízkost centra je skvělá.
19.6.2019
András  
The staff and the restaurant is very nice, the parking is spaceous. Rooms are clean and bright, beds are comfortable. Wi-Fi is fast. We received a small jar honey, which is such a nice gesture and a VIP card, with free Taxi to city center. Really nice package alltogether.
18.6.2019
Evženie  
Komfortní, čisté a pohodlné ubytování blízko centra města. Lokalita poněkud divoká, ale hotelové taxi je k dispozici odpoledne a večer zdarma. Velmi dobrá kuchyně, milý personál. Mohu jedině doporučit.
12.6.2019
Igor  
Poněkud zvláštní místo, ale hotel je výborný. Zvlášť chválím za neobvykle vydatnou a kvalitní snídani.
3.6.2019
Dalibor  
Bydlel jsem v apartmánu v bloku B. S ubytováním jsem byl spokojen, parkování bez problémů, využil jsem i fitness centrum. Při příští návštěvě bych rád byl u Vás ubytován.
3.6.2019
Adéla  
Ubytování bylo skvělé, moc se nám líbilo, na recepci seděly usměvavé a příjemné slečny, takže není co vytknout. :) Budeme se těšit na další pobyt!
29.5.2019
Jindřich  
Vše v naprostém pořádku, apartmán luxusní, snídaně také, velkou výhodou bylo hotel taxi do centra. Doporučuji
27.5.2019
Tatiana  
So službami hotela som veľmi spokojná, pretože poskytujú výborné služby. Okrem ubytovacích je to tiež gastronómia a hotelový taxík, ktorý som mala možnosť už viackrát využiť. A doteraz vždy vyhoveli aj mojim naštandardným požiadavkám ( včaššie ubytovanie, konkrétna izba a podob.) Izby sú vždy čisté a pekne pripravené.
27.5.2019
Darina  
Hotel hodnotím velmi pozitivně. Přívětivé paní v recepci, čistý pokoj a měla jsem štěstí na sousedy - byli klidní. Hůř hodnotím prostředí, ve kterém se hotel nachází. Ale s tím se nedá nic dělat. Ale po celou dobu pobytu jsem neměla s místními nejmenší problém. Pobyt jsem měla hrazený bez stravy. Až budu příště hledat ubytování v Brně, bude to opět eFi Hotel.
27.5.2019
Irena  
Vše bylo v naprostém pořádku, jako vždy, když navštívíme váš hotel. Pokaždé, když jedeme přes Brno je hotel Efi nejlepší volba.
21.5.2019
Vše bylo na 100%
20.5.2019
Renata  
Vše super, děkujeme !!!
20.5.2019
Aleksei  
very nice
14.5.2019
Lenka  
Vše k nejvyšší spokojenosti. Děkujeme
14.5.2019
Milada  
Dobrý den, pobyt ve vašem hotelu byl příjemný. Čistý pěkný nový apartmán, milý personál, taxi služby i welcomdrink-milá pozornost. Snídaně dobrá, prostory restaurace moc pěkné. Saunu ani fitnrs nemůžu hodnotit. Jen malá připomínka na teplotu vody v bojleru- 70C je hodně, nerada jsem zavadila za regulační páku a horkou vodou jsem se spálila. Váš hotel budu doporučovat a při další návštěvě Brna určitě Vaši pohostinnost využiju. moc děkuji Králová
14.5.2019
Romana  
Nemám žádné připomínky ani výhrady. Vše OK.
7.5.2019
Anna  
Nagyon tetszett a szálloda Brno városában, az apartman szép, tágas kényelmes. A francia ágy inkább kemény nekem pont megfelelő, habár már volt benne egy kis kifekvés. Jó, hogy az udvarban lehetett parkolni ami nincs benne az apartman árában. 1 éjszakára az apartmanért reggelivel kb 53 eurót fizettünk+parkolás. A reggeli finom volt bőséges választékkal. A környék nem a legjobb, de nem veszélyes /olyan nyóckeres pestiesen mondva :)/ de nagyon közel van a városközpont ami gyönyörű, csak az utcán a szállodából elindulunk balra, menni kell egyenesen és már ott is vagyunk. Közben gyönyörű épületeket lehet látni és fotózni.
5.5.2019
Mchal  
Celkově jsme s kolegou byli s pobytem ve vašem hotelu velmi spokojeni. Počínaje příjemnou recepcí, přes výbornou obsluhu v restauraci i stran kvality ubytování, vše proběhlo k naší plné spokojenosti. Při příští návštěvě Brna máme tedy ohledně našeho ubytování jasno.
3.5.2019
Pavlína  
Ubytování bylo prostorné, čisté, byli jsme spokojeni jak s recepcí, tak s výbornou obsluhou v restauraci! Rádi se u Vás opět ubytujeme při cestě do Brna. Jen ta lokalita, nás trochu zaskočila, ikdyž za 10 minut chůze jste v jiném světě :) Děkujeme
2.5.2019
Angelika  
I do not have an eFi club card number excellent hotel, staff very accommodating, parking excellent, close to city centre only 3 stops away by tram
1.5.2019
Poctivá  
Děkujeme za příjemnou obsluhu recepce i restaurace, skvělou službu hotelového taxi. Pokoje jsou prostorné a velmi příjemně zařízené.
28.4.2019
Michaela  
Krásné ubytování, čisto, velmi milý a ochotný personál, příjemné posezení v krásné restauraci, není co vytknout. Doporučuji.
23.4.2019
Petr  
služby vašeho hotelu vpořádku
17.4.2019
Michel  
had a good time. city-shuttle works out very well.
17.4.2019
Jana  
Dobrý den, hotel je moc pěkný, příjemný personál, ubytování super.
10.4.2019
Roman  
Velmi příjemný personál, ochota. Ubytování v budoucnu znovu využití.
4.4.2019
Marek  
Za nás vše bylo super. Mohu doporučit.
3.4.2019
Hlubek  
Velice děkujeme za hezký víkend strávený ve vašem hotelu. Byli jsme příjemně překvapeni jak hotelem samotným tak také úrovní služeb. Hotel je pěkný, moderní a čistý a navíc to všude příjemně voní. Personál od recepčních až po obsluhu restaurace byl profesionální, usměvavý, vstřícný a maximálně ochotný. Slečna na recepci nám umožnila parkování vozu i nad rámec času pobytu, což jsme opravdu ocenili, abychom čas v Brně maximálně využili. Snídaně i jídlo v restauraci vynikající. Výborná poloha blízko centra + shuttle bus, není co vytknout. Při příští návštěvě města se k Vám rádi vrátíme.
3.4.2019
Martin  
Dobrý den, musím říct, že jsem byl se službami hotelu velmi spokojen a mile překvapen. Personál, úklid a servis byl výborný. Děkuji za vaše služby a těším se brzy na viděnou. Poláš.
2.4.2019
Lucie  
Krásné a příjemné prostředí, skvělý personál hotelu i restaurace, ráda se někdy vrátím
1.4.2019
Marcela  
Se vším jsme byli velmi spokojeni.
27.3.2019
Jiří  
Výborné, vynikající je balkon - pro kuřáky. Služby výborné, čistota, pohoda, klídek. Děkuji.
24.3.2019
Kamil  
Super sluzby, vse ciste a pripravene, velky vyber jak z napojoveho tak z jidelniho listku, prekvapila me dost snidane ze tam bylo snad vse na co si clovek vzpomene takze fakt velky plus a diky. Jediny co je minus tak je to kdyz clovek vyjde na ulici pred hotel tak je to peknej cikanov. :)
20.3.2019
Martin  
Dobrý den , já musím napsat , že ubytování a celkový servis vs cena byl nad moje očekávání. Přístup na recepci , služba odvozu z nádraží i do města, snídaně ...vše bylo bez chyby a já musím jen poděkovat!!!Jestli někdy v budoucnu budu potřebovat ubytování v Brně určitě zvolím Váš hotel a každému rád doporučím. 100% spokojenost! Přeji ať se Vám daří S pozdravem Martin Šimek
20.3.2019
Pavlína  
Děkuji i za moje kolegyně za příjemný pobyt. Nestihly jsme vše tak jak jsme chtěly, ale přesto jsme maximálně spokojené - čisté, velké apartmány, terasa, obsluha v restauraci a také jídlo. Ráda se opět vrátím a věřím, že mé kolegyně taktéž.
20.3.2019
Martin  
Vždy spokojen. Hotel je hezky čistý, moderní, jidlo vynikající a personál vždy milý.
16.3.2019
Ivana  
S ubytováním jsem byla spokojená. Pěkně zařízený nový hotel, blízko centra, za skvělou cenu. Využila jsem i nabídky hotelového fitness, které není sice moc velké, ale dostačující. Restaurace útulná, s bohatou snídaňovou nabídkou. Oceňuji nabídku hotelového taxi, kterou jsem ovšem nevyužila.
15.3.2019
Ing. Milan  
Hotel využívám tradičně již několik let. S úrovní ubytování, čistotou a službami jsem spokojen. V jídelníčku restaurace bych uvítal větší sortiment bezmasých jídel (pro vegetariány a vegany). Domnívám se, že ceny některých jídel by mohly být "příznivější". Například cena svíčkové (v poledne jako menu) po 15. hod. za 250,- Kč se mi zdá příliš vysoká. Vysoce oceňuji službu dopravy do centra města a zpět formou (hotelové taxi) a ochotu a vlídnost řidičů.
12.3.2019
Kamil  
V hotelu jsme byli ubytování na 1 noc. Na recepci milé pracovnice, krásně vše vysvětlili a ve všem vyšli vstříc. Využili jsme wellnes, vše OK, krásně čisté. snídaně v pořádku. Pokoj prostorný, vybavený malou kuchyňkou s ledničkou, Prostě super. Pokoje i s balkonem.
6.3.2019
Zbyněk  
Dobrý den, Kvalita ubytování jako vždy výborná, jen jsem měl rezervovaný pokoj "executive" ale dle vybavení především postel byla pouze standart.(pokoj 325) Hezký den Zbyněk Sedláček
27.2.2019
Mgr. Miroslava  
Dobrý den, byli jsme velmi spokojeni s pobytem. Vše bylo podle našich představ. Snídaně byly bezvadné. Velkou výhodou je parkování - za to u mě máte velké plus a vyrovná to mírně nepřizpůsobivou lokalitu. Děkuji a ráda se vrátím.
26.2.2019
Cywková  
Ubytování čisté a pěkné, restauraci není co vytknout, komunikace a rady na recepci na 1* = už jsme doporučili našim přátelům, určitě se zde vrátíme.
19.2.2019
Zdeněk  
Vše bylo perfektní .
18.2.2019
Peter  
Veľmi príjemné ubytovanie. Priestranné izby a čisto. Raňajky tiež veľmi dobré. Poloha úplne blízko centra a veľmi milý personál. Boli sme maximálne spokojní.
11.2.2019
Tomas  
Hezké, prostorné, čisté pokoje. Velmi dobrá snídaně, blízko do centra. Milý personál na recepci. Večeře v restauraci chuťově dobrá, ale velmi předražená, neopakoval bych návštěvu restaurace, pouze hotelu. Děkujeme za příjemný pobyt.
5.2.2019
Adriana  
Na recepcii ma ubytovali, povedali mi všetky potrebné informácie a síce bolo niečo po 22 pani bola usmievavá a milá. Izba bola čistá, ako aj kúpeľňa. Na raňajkách bolo na výber veľa druhov jedla, verím, že aj veľmi výberavý hostia by sa najedli. Bolo mi veľmi dobre a opäť by som sa k Vám vrátila.
23.1.2019
Katarína  
Ďakujeme, za príjemný pobyt. Izby boli čisté, priestranné a útulné. Raňajky chutné a bolo z čoho vyberať. Dostupnosť do mesta dobrá. Personál na recepcii profesionálny a moc milý. Jedine čo čo bolo zlé tak to uvítací prípitok bolo to to najhoršie víno aké sme kedy pili. Určite sa do vášho hotela vrátime. Ďakujeme.
29.12.2018
Lukáš  
Hotel eFi navštěvují rád. Velmi příjemný personál, kdekoliv (recepce, fitness, restaurace, ...). Hotelové pokoje vypadají moderně, vzdušně, hezky a uklizeně. Osobně jsou pro mne na pokojích Standard matrace tvrdé a osvalený člověk jako já to moc neuvítá, samozřejmě je to jen můj subjektivní pocit. Co se týče pokoje Executive, tak musím říci, že na těchto postelích se spí vážně dobře. Matrace jsou příjemné, vysoké, měkčí. Jídlo v restauraci velmi chutné, jak s jídelního lístku, tak na snídani. Taktéž moc děkuji personálu recepce za vysvětlení některých věcí, proklientský přístup při řešení změny pokoje a úsměv na tváři. Úsměv tu měli všichni z personálu, koho jsme potkal, pozdrav nebyl žádný problém :). Závěrem chci poděkovat za výborný přístup a příjemné ubytování.
27.12.2018
Jana  
Maximální spokojenost ve všech směrech, krása, super. Děkujeme
26.12.2018
Daniel  
Příjemné ubytování. Ochotný personál a obsluha! Děkujeme
25.12.2018
Eva  
Maximální spokojenost po všech stranách, velmi příjemná recepta, skvělá čistota. Určitě se rádi vrátíme
19.12.2018
Linda  
Velmi milý a ochotný personál, hezké prostředí, příjemně zařízené pokoje. Vřele doporučuji.
19.12.2018
Renata  
Ubytování ve vašem hotelu se nám moc líbilo. Perfektní a milý personál, snídaně výborná, hotelové taxi na jedničku. Rádi se k Vám vrátíme.
18.12.2018
Mgr. Vladimíra  
S pobytem v hotelu jsme byli velice spokojeni. Výhodná poloha, služby a vybavení hotelu bez připomínek,čisté a dobře vybavené pokoje, velmi příjemné postele a lůžkoviny. Potěšila nás také možnost ubytování autobusových zájezdů s možností parkování pro autobus. Hotel můžeme vřele doporučit a uvažujeme o možnosti využití ubytování pro skupinu v příštím roce.
18.12.2018
Zdeňka  
Dobrý den, byli jsme velice mile potěšeni, že jsme mohli strávit noc ve Vašem hotelu. Pobyt byl velice příjemný. Výborná kvalita služeb. Milé slečny na recepci,skvělá snídaně a jako bonus parkování v areálu, co víc si přát. Využili jsme hotelového TAXI( pan řidič velice milý a ochotný). Moc za všechno ještě jednou děkujeme a rádi se k Vám jistě vrátíme.
18.12.2018
Příjemné ubytování, zázemí hotelu bylo velmi pěkné, wellness na jedničku, skvělý personál.
15.12.2018
Miroslava  
Veľmi príjemný personál na recepcii, izby čisté, privítala by som bohatšie raňajky.
12.12.2018
Petr  
Dobrý den, byli jsme velmi spokojeni s restaurací i vybavením pokoje. Jednu výtku máme k posteli. Čekali jsme monolitickou matraci na dvoulůžku. Bohužel postele byly oddělené a nebylo možné je pevně spojit. Jinak dobré :-)
11.12.2018
Buchtová  
Ve Vašem hotelu jsme byli spokojeni. Prostorný pokoj, čisto, dobrá snídaně, nedaleko centra, event. blízko zastávka tramvaje, klid, personál v pohodě. Pokud budeme chtít spát v Brně, tak u Vás.
10.12.2018
Sloupenská  
Děkujeme za možnost využití služeb Vašeho hotelu. Bylo nám u Vás velmi dobře. Ubytování- prostorný dvoulůžkový pokoj s dostatkem denního světla s dobrou větratelností, kvalitní postel, pěkná prostorná koupelna, set na přípravu kávy a čaje. Jediné co jsem postrádala byl věšák v chodbě (pouze skříň ) a v koupelně( na dveřích). Snídaně odpovídala standartu bufetu v tomto typu ubytování. Ráda budu Váš hotel doporučovat. Děkujeme a pohodový den.
10.12.2018
Zora  
Příjemný pobyt, v příjemném prostředí, s příjemnými lidmi na recepci,i v restauraci Stará tkalcovna.
9.12.2018
Mária  
Výborné, hotel je úplne super, izby krásne, útulné, žiadny problém. Všetko, na čo si človek spomienie, je na izbách. Najvyššie poschodia majú krásny výhľad na Spilberk. Skvelá skúsenosť, určite odporúčam
6.12.2018
Božák  
Hotel splnil naše očekávání,příjemný personál kvalitní služby.Mohu všem vřele doporučit,pokoj vybaven podle mých představ.Restaurace na dobré úrovni a jídlo skvělé.
5.12.2018
Olga  
Byla jsem velmi spokojena.
27.11.2018
Helena  
Byli jsme velmi spokojeni, pokoj čistý, moderní vybavení, k dispozici i vybavená kuchyňka. Využili jsme hotelové restaurace, skvělá obsluha, výborná kuchyně. Pobyt v hotelu bych doporučila.
16.11.2018
Eliška  
Dobrý den, byly jsme velmi spokojene - vikend v Brne se diky i Vasemu hotelu stal zazitkem, a to i pres ne uplne prijemne umisteni hotelu. Ocenujeme hlavne nabidku taxi od 18:00 do pulnoci, byla to neocekavana nadstandardni sluzba. Budeme se tesit pri pristi navsteve Brna Eliška Tittelbachová + 2 damy
7.11.2018
Kateřina  
Dobrý den, mockrát děkujeme za voucher a možnost pobytu ve Vašem hotelu. S Vašimi služami jsme byli nadmíru spokojení, byť jsme v hotelu strávili z časových důvodů pouze jednu noc. Personál hotelu je velmi milý a vstřícný, pokoje jsou útulně a vhodně zařízené, hotelová restaurace připravuje vynikající jídla a bohaté snídaně. Hotel také nabízí velkou škálu služeb, což je nadmíru uspokojující. Jedinou výtku máme snad jen k hlučným sousedům, což samozřejmě nemůže personál hotelu ovlivnit. Rádi se do Vašeho hotelu v budoucnu vrátíme. S přáním hezkého dne, Kateřina Vronková, Lukáš Stařičný Dětské občanské sdružení Zicherka.cz
31.10.2018
PhDr. Čestmír  
Byl jsem zvědavý, o jaký hotel se v této části Brna jedná. Po všech směrech to kladně předčilo moje očekávání. Perfektní pobyt nejen z hlediska ubytování, ale i posezení a strava v restauraci, obsluha personálu... K tomu i výborné a bezpečné parkování. Tedy: výborný pobyt, přeji hodně zdaru do dalších dnů. Č.J.
31.10.2018
zákazník  
Pokoj velký, spojený s kuch. linkou. Čisto, velká i koupelna. Báječné matrace. Je to sice v brněnském Bronxu, ale hotelový taxík je zdarma. Hotel nabízí i doplňkové služby. Ty jsme však neměli čas využít. Parkoviště je hlídané. Poměr cena : výkon je dobrá. Budeme se vracet.
29.10.2018
Romana  
/
10.10.2018
Martin  
Spokojnosť.
9.10.2018
Lenka  
Oaza klidu a pohody na divokem Cejlu;) Chytry koncept, funkcne a vkusne vybavene pokoje, spousta necekanych zakaznickych vyhod (klientska karta, welcome drink, transfer do centra), ochotny personal, chutna snidane. Dekuji, budu doporucovat. Recenzi muzete pouzit ke komercnim ucelum.
1.10.2018
Elias  
Liked the stay, beautiful appartement. Good service. Swimming pool maybe open till 00:00h?
12.9.2018
Lukáš  
Hotel perfektní,čistý, nový:-) Byly jsme zde s maželkou již podruhé. Personál milý a přívětivý, možnost Wellness - fitness + bazén venkovní, který v zimě slouží i jako ochlazovací bazén po sauně:-) Hotel je prakticky celý bezbariérový, tak že lidé s kočárky a invalidé budou spokojení;-) Parkování v areálu hotelu, které mají velice dobře zabezpečeno,možnost stravování v hotelové restauraci, kde velice dobře vaří! Wifi na pokoji s velice dobrou rychlostí! Klimatizace na pokoji a pokoj s krásným balkónkem, velkou LCD televizí a ve skříni naleznete malý trezůrek na cenosti ;-) Zařízená kuchyňka s ledničkou, mikrovlnou troubou a rychlovárnou konvicí je fajn. Po domluvě na recepci můžete využít luxusní hotelový taxík (Zánovní 8 místní Mercedes Vito s obřím kufrem), který je zdarma je velice příjemná věc :-) Ráno, super snídaně ve stylu švédských stolů, kávový automat i káva v konvici a dva druhy juice, mléko a čaj samozřejmostí;-) Byly jsme moc s manželkou spokojeni:-) Určitě se rádi sem zase vrátíme;-)
29.8.2018
Marek  
Pěkný čistý hotel, ochotný a milý personál. Dobrá snídaně. Venkovní vytápěný bazén se slanou vodou a fitness. Apartmány jsou s vybavenou kuchyňskou linkou a klimatizací. Výhoda je taxi zdarma do/z centra. Dobrý dojem trochu kazí okolí hotelu. Snad se to v budoucnu zlepší.
29.8.2018
Lenka  
Díky hotelu Efi jsme mohli prožít hezký víkend v Brně. Na recepci byla příjemná obsluha, pokojík čistý, dobře vybavený, vč.klimatizace, velké televize, lednice, nádobí atd. U hotelu je roztomilý bazén, mile potěšil wellcome drink a nabídka služby "TAXI", kterou jsme ale nevyužili. Snídaně byla perfektní, bohatá a proto mi nezbývá než hotel doporučit. Malým mínusem je umístění hotelu, ale plusy vše překonaly.
24.8.2018
David  
Hotel velký ale čistý a perfektně vybavený. Velice vstřícný personál a hlavně hotelové taxi. Mockrát děkujeme panu taxikáři.... super....Velmi ochotny.... Na pokoji vše potřebné, kuchyň s veškerým vybavením, prostorné posezení, veliká tv, wifi bez problémů. Na pokojích jsou klimy nebo větřáky a fén. Parkování v nádvoří i na parkovišti super. Taxi do města zdarma. Snídaně bohaté a velmi chutné. Hotelový bazén teplý ,slaný prostě paráda. Hned u bazénu Pool bar včetně jídla.Opravdu jsem byl překvapen a zde se jistě vrátím. do centra je to kousek cca 1km. Vřele doporučuji.
15.8.2018
Aneta  
Pobyt byl velmi příjemný, personál vstřícný, ochotný, s profesionálním přístupem. Dalo by se zapracovat na pořádku v apartmánu, neznamená to ale, že by zde byl nepořádek, jen mám vyšší nároky... Snídaně byly skvělé. Velký výběr, chutné pokrmy a obsluha v restauraci byla velmi ochotná. Také jídlo mimo snídaně bylo výborné. Milé nás také překvapil bazén se slanou vodou. Po delší době můžu říct, že jsem byla se všemi službami velmi spokojená. Určitě budu dále doporučovat.
10.8.2018
Elen  
S pobytem jsme byli velice spokojeni, vše naprosto perfektní. Krásný, čistý pokoj, příjemný a velmi pečující personál, krásná restaurace. Venkovní bazén s barem ve vnitro bloku je naprosto výjimečný nápad. Pouze umístění v ulici, která nepůsobí příliš bezpečně není úplně příjemné. Ale hotel si s tím velmi dobře poradil, a to službou taxi zdarma. Takže jsme si pobyt výborně užili, děkujeme.
6.8.2018
Hejnová  
Ubytování (Dvoupodlažní apartmán De Luxe s terasou) moc hezké, čisté. Tentokrát jsme dostaly pokoj do dvora, tedy nebyl slyšet ten velký hluk z rušné romské ulice. Jediné co musím vytknout je chybějící klimatizace, protože v těchto teplých dnech bylo v apartmánu opravdu velké teplo a to i v noci. Další menší vada jsou hosté, kteří jsou ve většině případů ruské a polské národnosti a jsou velice hluční. Za to bohužel hotel nemůže. Snídaně jsou pestré, jen chybí více druhů sladkého pečiva. Nabízeny jsou dva, někdy jen jeden druh buchty nebo bábovky, sice pečené asi přímo v kuchyni, ale dost suché, takové ty rychlovky, co si každý doma udělá. Pro ty, co snídají pouze sladké, je to nedostatečné. Velkým plusem je hotelový Shuttle Bus, odveze vás do centra i z centra zdarma.
1.8.2018
Eduard  
Příjemný personál, čistota, výborná restaurace... Okolí hotelu se během několika let určitě výrazně změní a zatím je kompenzováno bezplatnou přepravní službou do centra. Spokojenost, rádi se vrátíme.
30.7.2018
Ing. Vratislav  
Naprostá spokojenost!
30.7.2018
Elena  
ďakujem, bola som spokojná, hotel blízko centra, izba dosť veľká, postele Ok, vankúše sú pre mňa všade problém, ale noci sa to dá vydržať, zase nosiť so sebou vlastný je nepraktické.Dúvam, že budem môcť svoju návštevu zopakovať, odporučím aj svojím priateľom a známym pri návšteve Brna. Osobne som ocenila aj vonkajší bazénik, v horúcich letných dňoch to bolo príjemné osvieženie medzi turistikou po pamiatkach.
30.7.2018
Daniel  
Krásný hotel se skvělými službami, vstřícným a ochotným personálem, který vždy rád pomůže. Je zde všude blízko, super lokalita. Můžeme jen doporučit a při další návštěvě Brna se určitě zase ubytujeme zde.
11.7.2018
adriana  
Veľmi milý personál, príjemné miesto na oddych, chutná strava.
10.7.2018
Byli jsme zde jen na jednu noc,libilo se nam tady.Hotel je čistý,pokoje krásné a kuchyně je opravdu vynikající
6.7.2018
Jiří  
Byly jsme ubytováni o víkendu v červnu 2018 a musíme říct, že jsme byly všichni spokojeni. Příjemní lidé což dělá hodně a poté se tam rád člověk vrací. Pokoje čisté a vybavené. Parkování uvnitř uzavřeného bloku a na auto bylo vidět z balkonu pokoje. Co víc si přát. P.S. mají i své taxi které vás ZDARMA vozí do centra a z centra zpět sice to není daleko ale hodí se. Děkujeme a doporučujeme … :-)
28.6.2018
Aleksander  
Bol som veľmi spokojný.
18.6.2018
Vojtěch  
S manželkou a přáteli jsme pobývali v eFi hotelu 2 noci. Měli jsme prostorný pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem. Byl zajištěn každodenní úklid. Jak na recepci hotelu, tak v restauraci Stará tkalcovna jsme se setkali s velmi vstřícným jednáním perzonálu. Snídaně byly dostatečně pestré. Polední menu i večeře byly chutné a za přijatelnou cenu. Ocenili jsme i polohu hotelu s ohledem na dostupnost centra i vily Tugendhat, kterou jsme během pobytu v Brně navštívili. Jedenkrát jsme využili i taxi dopravy do centra, kterou poskytuje hotel zdarma. Určitě doporučíme ubytování v tomto hotelu svým známým.
12.6.2018
Martin  
Velká výhoda kuchyně na pokoji. Pěkné hotelové prostředí , obsluha příjemná. Hotel se avšak nachází v nejhorší části Brna- kompenzace taxi zdarma pro hosty .
4.6.2018
Myrtil  
Komfortní, klidné a v blízkosti centra Brna. Snídaně byla velmi dobrá. Personál byl velmi vstřícný a ochotný. Také jsme využili bezplatnou taxi službu. Všem doporučuji.
30.5.2018
Zdena  
Příjemný personál, příjemná obsluha v restauraci. Pokoje čisté. Klid v hotelu. Jakmile se vyjde z hotelu a jde se po Bratislavské ulici, tak už je to horší.Odsunout hotel na jinou adresu by byla velká výhra.
30.5.2018
Hana  
Vstřícný personál,příjemné prostředí, dobrá dostupnost do centra. Jediný nedostatek - lokalita.
27.5.2018
Alexandra  
Naprostá spokojenost protože : recepce - vždy vstřícné a usměvavé recepční úklid / čistota - vždy naprosto stejná kvalita - výborná služba - hotel bus
27.5.2018
LiborJanoušek  
Velmi pěkné,prostorné a skvěle vybavené pokoje.Skvělá kuchyně v restauraci.
26.5.2018
Naprosta spokojenost. Moc mili pracovnici a krasny hotel. Radi se sem vratime
25.5.2018
Musil  
Příjemné prostředí a hezké ubytování. Se všemi službami jsme byli velice spokojeni.Musil Josef
22.5.2018
Aleš  
spokojenost podle očekávání
21.5.2018
Lubik  
Vše oko
12.5.2018
Renata  
Hotel byl skvělý. Klidný, útulný, hezký. Příjemná obsluha, výborná snídaně. Všem budu vřele doporučovat.
9.5.2018
Jana  
Hotel byl klidný a velice příjemný, nedaleko centra Brna. Hotelová restaurace Stará tkalcovna s příjemnou obsluhou, výbornou kuchyní a dobrým pivem také. Parkování na dvoře v hotelu bezpečné a nepřeplněné. Jediné mínus je okolí hotelu, kde se scházejí hluční romové. Až budeme mít příště cestu do Brna, určitě zvážíme tuto možnost ubytování.
8.5.2018
Jana  
S ubytováním jsme byli velice spokojeni. Prostorný a čistý pokoj vybavený vším potřebným, příjemný a milý personál, výborná snídaně. Velice jsme ocenili možnost využít ve večerních hodinách hotelové taxi. Jediné drobné "minus" - možnost ubytování až od 15 hodin, většinou bývá od 14 hodin, někde i dříve. Slečny na recepci nám ale vyšly vstříc a jelikož to bylo možné, ubytovaly nás o něco dříve. Příště se určitě opět rádi ubytujeme ve Vašem hotelu.
3.5.2018
Barbora  
Dobrý den, moc děkujeme za možnost strávit jednu noc ve vašem hotelu, a prohlédnout si tak město Brno a všechny jeho památky. Přestože se hotel nachází ve velmi ošklivé čtvrti, vnitřek hotelu je velmi příjemný, včetně možnosti parkování. Pokoje jsou prostorné, čisté a velmi útulné, s pohodlnými postelemi a možností využití kuchyňky. Jediné, co pokazilo naši noc, byli tři neukáznění klienti, kteří celou noc vyřvávali, zřejmě na balkónu jednoho ze sousedních pokojů. Další velké mínus byl kouř z cigaret, který se linul do našeho pokoje. Celkový dojem je ale pozitivní, a pokud budu potřebovat ubytovat autobus nebo jenom doporučit váš hotel, určitě to ráda udělám. Ještě jednou děkuji a přeji vám mnoho spokojených klientů. S pozdravem, Barbora Tulačková
24.4.2018
Tomas  
V Hotelu eFi jsme byli vzdy velmi spokojeni, díky velmi milému prijetí a ochoty personálu recepce. Pokoje jsou prostorné, úcelne zarízené a parkování v arealu hotelu velmi praktické. Kdybych v eFi hotelu bydlel déle, porídil bych si neco jako nocní stoleka radiobudík. Pri pobytu v zárí 2017 jsem proto ve meste shanel hodinky s osvetlovaci funkcí. Stály mne 9000 CKR, ale nejspis bych je koupil i kdyby radiobudik u postele byl. Poloha, sice ve ctvrti "Brno - Bronx" je blízko centra mesta, Pendeltaxi k vinárne eFi jsme uvítali a vysoce cenili. Pekná restaurace nabízí co hrdlo rácí a vse chutná skvele. Díky za Vasi nabídku! Tomas Mikulastik aus Bremen
22.4.2018
václav  
Se službami Vašeho hotelu jsem byl spokojen včetně restaurace Stará tkalcovna. V případě dalšího pobytu v Brně Vašich služeb jistě využiji. Václav Duda
22.4.2018
Květa  
Opět jsem byla velmi spokojená jak s ubytováním, tak se službami recepce. Děkuji
21.4.2018
Věra  
Přeji dobrý den. Všichni naši zaměstnanci jsou s ubytováním ve vašem hotelu nadmíru spokojeni. Chválí si veškeré služby.
20.4.2018
Kateřina  
Vracím se k vám ráda při každém pobytu v Brně. Jsem s kvalitou a čistotou pokojů velmi spokojená, recepční jsou vždy milé a ochotné, služba hotelového taxi do centra a zpět je skvělým zpříjemněním pobytu v Brně.
16.4.2018
Gulnara  
Hotel se mi líbí, ráda se vrátím.Personál je vstřícný, prostory jsou čisté, jídelní lístek je vynikající.Super!
15.4.2018
Hotel příjemný, čistý, milá obsluha jak na recepci, tak v restauraci. Výborné jídlo, dostatek prostoru. Doporučuji
10.4.2018
Lenka  
Příjemné prostředí, vše v pořádku. Děkuji.
9.4.2018
Hana  
Dobrý den, byli jsme velmi spokojeni,určitě se v létě vrátíme.
4.4.2018
Kateřina  
prostorný, čistý, moderní, úhledný pokoj. vše v naprostém pořádku, obrovskou výhodou je restaurace v dolním patře, velmi hezká, kuchyn vynikající, jídlo výborné, snídaně kvalitní
3.4.2018
Bobo  
Všetko super, trocha ma prekvapilo, že sa ubytovanie platí v deň príchodu, ale nevadilo mi to. Super nadštandardné služby taxi zdarma do centra nemám čo by som vyčítal, prídem znova. Ďakujem
3.4.2018
Jana  
Dakujeme boli sme so vsetkym spokojne. Uzasne ranajky a vecera v krasnej restauracii. Obsluha mila a profesionalna.
1.4.2018
Kateřina  
Velmi pěkný hotel, moc příjemné recepční, krásné a čisté pokoje, výborná restaurace Stará Tkalcovna, není co vytknout.
29.3.2018
Kateřina  
Se službami v hotelu jsem byla maximálně spokojená. Už při první návštěvě jsem byla příjemně překvapená vším, ať už prostředím (tedy za branami hotelu), čistotou, přístupem recepčních, tak i kuchyní. Málokdy se stane, že je v hotelu snídaňě na takové úrovni - tedy i když host příjde kolem 10 hodiny, má pořád možnost výběru :-) Pochvala také pro kuchaře, večeře byla výborná. Jedinou výtku mám ke kvalitě vína. Jinak za mě 1 s hvězdičkou. Hotel budu určitě doporučovat a v případě další cesty do Brna využiju také.
28.3.2018
Ortman  
nemám připomínek, čisto, dobré jídlo, ochotná obsluha
20.3.2018
Martiník  
Parkování výborné, recepce super, perfektní snídaně a krásná restaurace. Návrh na zlepšení: lepší vybavení pokoje (byl jsem v pokoji 304), působil na mě neútulně, a přijal bych i lepší vybavenost kuchynky.
10.3.2018
Tomáš  
Stručně: byl jsem mile překvapen kvalitou ubytování i služeb!
9.3.2018
Radek  
výborný servis, vše v pořádku, příjemný a milý personál. Hotel můžu doporučit , snad bude brzy vysídlena sousedská subkultura a lokalita bude i bezpečná. PS: ještě nikdy jsme neviděli sázená vejce s červeným ,,žloutkem,, působily radioaktivně :-) Pěkný den do Efi RT
7.3.2018
Eva  
Naprostá spokojenost. Příjemná atmosféra,vstřícný a milý personál,fungující i nadstandardní služby(zdarma taxi do centra). Kvalitní snídaně s bohatým výběrem
6.3.2018
Fernandez  
Maximální spokojenost, děkujeme M.F.
4.3.2018
Karafiátová  
Byli jsme nadmíru spokojeni a děkujeme za vstřícné jednání.Budeme se těšit na další návštěvu.S pozdravem Karafiátovi.
2.3.2018
Radim  
Všechno v pohodě, jenom by to chtělo v koupelně nějaké háčky na ručníky. Jak na ručníky na ruce u umyvadla, tak na osušky u sprchového koutu.
28.2.2018
Zdenek  
Skvely hotel, horsi lokalita.
27.2.2018
Lída  
Velmi příjemné ubytování, skvělá kuchyně, velmi příjemný personál. Mnoho aktivit a služeb nad rámec běžných služeb hotelů v ČR. Kladně hodnotím možnost využití slev, nabídku odvozu a svozu v ceně hotelu do centra. Uvědomuji si složitost situace vzhledem k umístění hotelu. Je sice velmi blízko centra, což je výhodou, ale ...Doporučuji zajistit v pokojích s okny do ulice s nepřizpůsobivými klimatizaci. Vzhledem k hlučnosti, která je jim vlastní se v období veder nedá spát u utevřeného okna. Kdyby bylo toto zajištěno, bylo by moje hodnocení 100%. Vzhledem k tomu, že po ulici se nemusím pohybovat, jelikož nabízíte služby převozu do centra, je to jediné co bych vytkla. Ale velmi kladně hodnotím vaš postoj.
1.8.2016
Zbyněk  
Velice příjemně překvapeni milým personálem a kvalitou a to jak hotelu tak restaurace. Zde není co vytknout a opravdu si připadáte že jste konečně zase jednou na světové úrovni. Lednice, rychlovarka, mikrovlnka a bazén je také velice příjemný rozhodující bonus. Má to ale jeden kaz, pokud chci jít večer (léto) na procházku, centrum je opravdu co by kamenem dohodil, je to nepříjemné. Nevábnost nejbližšího okolí, cca dvě ulice, je i díky neustálé přítomnosti zdejších "občanů" otřesná. To hotel neovlivní a volba polohy s ohledem na blízkost centra je pochopitelná. Pokud ale bude chtít na procházku samotná žena nebo ženy, doporučil bych jim zavolat taxíka. Nějaký vyzkoušený jenž je neodrbe. Naštěstí díky možnosti parkování ve dvoře hotelu (placenému) se dá alespoň s klidem ponechat auto bez dozoru. Přesto hotel s klidem každému doporučím.
14.7.2016
B.Brablc  
Velmi vstřícné jednání a ochota, vážím si toho! vše bez problémů a rychle vyřízeno. Neměl jsem bohužel možnost vyzkoušet wellness, budu se těšit příště.
21.6.2016
Gabriela  
Výborné ubytování v centru města, skvělé jídlo, určitě se vrátíme, doporučujeme!!!
30.5.2016
petrtýl  
Veľmi pekný , čistý , účelovo zariadený , vhodný pre obch. cestujúcich , ako aj pre ubytovanie na jednu noc s možnosťou využitia fitness aj welness, parkovisko priestranné vo dvore - nemáme čo vytknúť
30.5.2016
Josef  
Moc Vám děkuji :* . Nemohu si na nic stěžovat, bylo to opravdu velmi nádherné. Myslím že brzy zase pojedu do Brna, neb je to přenádherné město .... Tudíž se budu těšit i návštěvě a ubytování ve vašem krásném hotelu. Děkuji Vám :) moc se těším :)
28.3.2016
Veronika  
Výborné!
19.3.2016
Jakub  
Domluva s recepcí, byla výborná (1 s hvězdičkou a třikrát potržená) odbavení proběhlo v pořádku, večeře v hotelové recepci byla skvostná a domluva také vynikající. Celý hotel s hotelovou recepcí je vstřícný a výborný, rozhodně to nebyla moje poslední návštěva.
17.2.2016
Dagmar  
Velmi příjemný hotel-ocenili jsme prostorné ubytování, pohodlné, klid v noci (okno do dvora), chráněné parkoviště, příjemný pohotový personál. Dobré místo blízko historického centra města, které je tak dostupné bez použití hromadné dopravy. Přišlo by vhod více nádobí v kuchyňce např. šálky na kávu, skleničky na víno či alkohol, více malých talířků. Pakliže k hodnocení patří i restaurace v komplexu - příjemný ochotný obsluhující personál. Poněkud slabší kuchař (např. jeden den nám vychystal jiné jídlo, druhý den neohřál servírovanou palačinku) - asi je v "záběhu". Obsluhující personál se omluvil za něj hned několikrát.
7.2.2016
Jiří  
Kdyby byly pokoje lépe odhlučněny, bylo by ubytování vynikající. Kvůli slyšitelnému hluku je ale jen docela dobré.
5.2.2016
Nora  
Hotel moc příjemný,nový,voňavý....tichý.Personál ochotný,restaurace výborná.
24.1.2016
Jitka  
Nadherne pokoje, super restaurace, jen to okoli hotelu neni nejlepsi. I presto jsem jiz u vas byla dvakrat a priste se zase ubytuji ve vasem hotelu :-)
18.1.2016
Juraj  
Příjemný hotel, usměvavý a ochotný personál, prostorná izba. Celkově velká spokojenost, kdybych měl ohodnit bodově, vidím to tak na 8 až 9 bodů z 10. Náměty ke zlepšení: chyběl topinkovač/toustovač v restauraci k pŕípravě toustů snídani. Možná bych dal na přivítání hostů na pokoj i čaj nebo kávu. Ale to jsou jen drobnosti, jinak jsem byl s pobytem spokojen.
17.1.2016
Super hotel..... příjemné slečny na recepci... Hezká restaurace.... Doporučuji
13.1.2016
Ondřej  
Velice hezký a luxusní hotel, hodně muziky za málo peněz! Obsluha hotelu i restaurace velmi příjemná a vstřícná, nemám co bych vytkl, těším se na další návštěvu!
8.1.2016
tanja  
Excellent location, very good value for money, very nice staff.
30.12.2015
Peter  
Spokojný -odporúčam
20.12.2015
Stanislav  
Pobyt v hotel byl velmi příjemný. Pokoje jsou útulné a čisté, dobrá možnost parkování. Pracovnice na recepci byly ochotné. I v restauraci jsme byli spokojení, přestože měli rušno s podnikovým večírkem, na kvalitě obsluhy to nebylo poznat. Chutná a bohatá byla i snídaně.
20.12.2015
Jaroslav  
Podle mého názoru jeden z nejlepších a z nejluxusnějších hotelů!! Výborná restaurace, fitness, sauna, no prostě všechno a to vše za přijatelnou cenu! Každopádně bych ještě pochválil personál, vždy se vám ochotně věnují..
19.12.2015
Dušan  
Naprostá spokojenost jak s ubytováním,tak se snídaní.Určitě se při další,vícedenní návštěvě Brna, znovu ubytujeme u vás.
2.12.2015
Rudolf  
veľmi príjemné ubytovanie za slušnú cenu v centre, parkovanie, sauna, do reštaurácie som sa tentokrát nedostal, bolo plno. jediné čo by som vytkol bude presun v zlom počasí do wellnes
2.12.2015
Vladimír  
Dobrý večer. K zabezpečení potřeb hosta ze strany vašeho personálu nelze vznést jakékoliv námitky. Přístup vašich zaměstnanců je na velmi vysoké profesionální úrovni. Oblast kvality ubytování mohu zhodnotit jako velmi dobrou. Děkuji a přeji mnoho obchodních úspěchů. Kokora Vladimír
28.11.2015
Ludmila  
Byla jsem nadšená. Luxusní prostorný apartmán, čisto, skvělá cena, umístění hotelu téměř v centru.
25.11.2015
Daniel  
Moderní výborně zařízené apartmány, pohodlná přiměřeně tvrdá postel, čisto, interní parking, milá profesionální obsluha na recepci i v restauraci. V hotelové restauraci bylo jídlo kvalitní a chutné.
23.11.2015
Příjemný hotel !!!
16.11.2015
Jiří  
Překvapivě kvalitní ubytování. Jenom trochu podivná ulice. Nejlépe přijíždět automobilem přímo na parkoviště. Na ulici bylo hlučněji, okna poskytovala celkem dobrou izolaci. Předpokládám, že ještě služeb využiji.
10.11.2015
Lucie  
Ubytování velmi hezké, čisté, prostorné, vkusné, apartmán plně vybaven. Výborně hodnocena i restaurace, jídlo velmi chutné a hlavně z kvalitních surovin. Příjemné prostředí, milý a ochotný personál.
15.9.2015
Ubytování bylo skvělé, jídlo dobré, personál milý a ochotný.
5.7.2015
Daniel  
Dobrý den, ubytovaní jsme u Vás byli od 6. do 8. června a byli jsme naprosto nadšeni. Zpočátku jsme se trochu obávali lokality, ale ukázalo se, že k obavám není důvod. Hned zprvu nás potěšila vstřícnost slečny recepční (prý u Vás pracuje nově, musíme ji vážně pochválit za velice přátelské jednání). Pak jsme byli naprosto nadšeni pokojem - nechtělo se nám věřit, že takový pokoj máme za takovou cenu. Stokorunový kredit do restaurace pak také přišel vhod. Unešení jsme byli i obsluhujícím číšníkem - tak vstřícná obsluha se jen tak nevidí. A co hlavní - ve vašem hotelu jsme se ubytovali proto, že 7. červen byl nejdůležitějším dnem v našem životě: vzali jsme se! Váš hotel nám tak dokresluje krásné vzpomínky na tento významný den. Velice moc Vám děkujeme a je nám jasné, že pokud budeme zase někdy potřebovat v Brně ubytování, Váš hotel bude jasnou volbou. S upřímným pozdravem Daniel a Petra Světlana Mrázkovi
11.6.2015
Bukovcanova  
Pekne ubytovanie,prijemni personal.Vyborna restauracia.Krasny hotel na velmi zvlastnom mieste.Centrum v blizkosti.Super.Dakujeme velka spokojnost.
28.5.2015
Bukovcanova  
Pekne ubytovanie,prijemni personal.Vyborna restauracia.Krasny hotel na velmi zvlastnom mieste.Centrum v blizkosti.Super.Dakujeme velka spokojnost.
28.5.2015
Flegrova  
S hotelem efi palace jsme byli nadmíru spokojeni. Nádherný čistý pokoj předčil nase očekávání. Rádi jsme uvítali i restauraci přímo v hotelu a návštěvu náměstí, které je ani ne 10 minut od hotelu, takze i umístěni bylo skvěle. Jen jsme trochu postrádali úsměv od recepcnich.
26.5.2015
Veronika  
Děkujeme za příjemný pobyt. Byli jsme se vším spokojení. Pokoj byl čistý, příjemná restaurace, výborné snídaně. Poloha hotelu perfektní. Zase se vrátíme :-) Veronika Skřehotová
6.5.2015
Zuzana  
Maximalni spokojenost ve vsech smerech. Hotel i restauraci muzeme jen vrele doporucit.
30.4.2015
Jana  
Izba pekná, súhlasí s popisom. Raňajky boli super. Ako jedinú slabú stránku hodnotím parkovanie, pretože pri neskoršom večernom príchode už bolo parkovisko v hoteli plné a napriek tomu, že sme mali zaplatené parkovné, sme nemali kde zaparkovať.
29.4.2015
zuzana  
Pěkný den, při vstupu do ulice Bratislavská, jsme si s přítelem říkali, kde jsme se to ocitli. Samotným hotelem jsme byli nadšeni. Čistý, pohodlný byt (i s přípojkou na pračku), kde se výborně spalo. Příště musíme využít i nabídku restaurace. Zuzana a Martin
9.4.2015
Jaroslav  
Jsem spokojen. Pokoje krásné a čisté. Jen okolí hotelu trošku "Bronx", ale za to hotel nemůže. Hotel nádherný.
8.4.2015
Lenka  
super ubytování, úžasná domluva, určitě doporučím dál. A pokud budeme hledat ubytování v Brně, tak první koho oslovím jste vy.
5.4.2015
príjemný personál, pekné ubytovanie, výborná kuchyňa, skvelé bohaté raňajky, jediné, čo sme vnímali ako veľké negatívum hotela je prostredie samotnej ulice, v ktorej je situovaný
3.4.2015
Jaroslav  
DOBRÉ KVALITNÍ UBYTOVÁNÍ, PARKOVÁNÍ VE DVOŘE VÝHODOU.OCHOTNÝ A PŘÍJEMNÝ PERSONÁL. NEVÝHODOU JE POLOHA HOTELU, VEČER JSME Z DIVADLA JELI RADĚJI TAXÍKEM. VELMI DOBRÁ POLOHA POBLÍŽ CENTRA
28.3.2015
samuel  
celková spokojnosť. a okolie sa dufam v kratkej dobe zmení...
27.3.2015
Martina  
Hotel byl příjemný. Prostorný a čistý pokoj. Milá obsluha na recepci i ve velmi příjemné restauraci. Kousek do centra. Trochu pošmourná čtvrť, ale nám to vůbec nevadilo - před hotelem jsme se neprocházeli.
27.3.2015
Nikola  
Ubytovanie bolo veľmi príjemné, čisté a komfortné. Izba mala pohodlnú posteľ. Okolie hotela, môže niekoho odstrašiť ale nebolo to nič hrozné. Pobyt som si veľmi užila a určite sa ešte vrátim.
20.3.2015
Jiří  
Vše bylo v naprostém pořádku Děkuji
10.3.2015

RYCHLÝ KONTAKT

Volejte
515 555 500

Zabezpečené parkování v areálu hotelu

free Wi-Fi připojení

Klimatizace

Bezbariérový přístup

Kde nás najdete

eFi Hotel Brno
Adresa:

Bratislavská 52
602 00 Brno

Telefon:

515 555 500

E-mail:

info@efihotel.cz

Pracovní pozice

EFI HOTEL TO NENÍ JEN UBYTOVÁNÍ V BRNĚ

eFi Hotel Brno nabízí svým klientům kromě příjemného ubytování v Brně také stylovou restauraci Stará Tkalcovna a zabezpečené parkování v areálu hotelu v centru Brna. Všem, kteří mají rádi zdravý životní styl, je k dispozici naše Wellness & Fitness. Hotel disponuje kongresovým centrem o kapacitě až 100 osob. Pokud chcete poznávat centrum Brna, je našim hostům k dispozici Hotelový Shuttle Bus, který Vás zdarma odveze tam i zpět do hotelu. Všechny naše služby poskytujeme tak, aby Vaše ubytování v Brně bylo příjemné a abyste se k nám rádi vraceli.

Přihlásit se k odběru novinek

Partneři

Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Přijímáme tyto platební karty

Eurocard Mastercard VISA VISA ELECTRON Diners Club INTERNATIONAL